Articole

 • Au inceput cursurile pentru Licenta B - UEFA - Bucuresti

  Au inceput cursurile pentru Licenta B - UEFA - Bucuresti

  Publicat pe 12 Aprilie 2018 la 09:49

  In aceste zile se desfasoara la Bucuresti modulul 1 al Licentei B UEFA sesiunea de primavara. Cursurile se desfasoara la Rin Grand Hotel.Lectorii care au fost prezenti in aceste zile sunt: Costi Giurescu, Emilian (...)

  Citiți mai departe »
 • LICENTA B UEFA - ALBA IULIA - 2018

  LICENTA B UEFA - ALBA IULIA - 2018

  Publicat pe 02 Aprilie 2018 la 11:30

  Incepand de duminica 1 aprilie au inceput la Alba - Iulia cursurile pentru Licenta B - UEFA. Este pentru prima data cand aceste cursuri parasesc Bucurestiul si se fac prin colaborarea Scolii Federale de Antrenori cu Ajf (...)

  Citiți mai departe »
 • Psihologia femeilor și considerații pentru antrenorii sportivelor

  Publicat pe 13 Februarie 2018 la 09:20

  Mai mult de 99% din codificarea genetică masculină și feminină este aceeași. Dar acea mică diferență procentuală influențează fiecare celulă din corpul nostru – de la nervi care înregistrează plăcere și durere, până (...)

  Citiți mai departe »
 • Exercițiu pentru încălzire

  Exercițiu pentru încălzire

  Publicat pe 23 Ianuarie 2018 la 16:05

  Jocul cu umbraDurată - 2 reprize x 5 minuteSuprafață - jumătate de terenNumăr de jucători 10 vs 10 , 9 vs 9  Antrenorul face perechile (un jucător de la echipa in negru si un jucător de la echipa în (...)

  Citiți mai departe »
 • Bine ați venit!

  Publicat pe 04 Martie 2014 la 11:28

  Acest articol conține mesajul nostru de bun venit și informațiile necesare pentru crearea contului de utilizator, precum și câteva informații despre materialele ce vor apărea pe site. Vă rugăm să îl citiți. (...)

  Citiți mai departe »