Bine ați venit!

Autor:
Publicat pe 04 Martie 2014 la 11:28

Acest articol conține mesajul nostru de bun venit și informațiile necesare pentru crearea contului de utilizator, precum și câteva informații despre materialele ce vor apărea pe site. Vă rugăm să îl citiți. Mulțumim.

 

1. Mesaj de bun venit

Sperăm ca acest site să reprezinte un pas înainte pentru întreg fotbalul românesc. Cu toate că internetul este plin de materiale destinate antrenorilor (diferite site-uri sau videouri pe youtube), resursele existente în limba română sunt limitate. Există o nevoie în acest sens și de aceea Școala de Antrenori a decis crearea acestei noi secțiuni. Asta nu înseamnă că nu încurajăm funcționarea sau apariția a cât mai multor astfel de site-uri sau forum-uri destinate antrenorilor. Prin acest site dorim să stimulăm toți antrenorii români să se informeze cât mai mult, și de ce nu, chiar să conceapă și să publice materiale. Dorim de asemenea să stimulăm un dialog (atât de necesar progresului) între toți antrenorii din țară, de aceea s-a și optat pentru varianta în care toți antrenorii să fie taxați pentru existența acestui site, în speranța că din moment ce achită o taxă, vor accesa și site-ul. Sperăm să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor dumneavostră și vă dorim mult succes în activitate!

 

2. Crearea contului de utilizator

a) pasul 1 - completarea datelor personale

Pentru crearea contului de utilizator faceți clic pe „Înregistrare” (în partea dreaptă, în chenarul Autentificare). Dacă nu sunteți logat aveți accesul limitat doar la cele câteva materiale lăsate „la liber”, cum este de exemplu Codul de Etică al Antrenorului.

Vă rugăm să vă completați corect datele. Am optat să impunem ca detalii obligatorii clubul și nivelul la care evoluați (în funcție de caz: liga 1, 2 sau 3, juniori republicani, copii si juniori, fotbal feminin sau fotbal sala) pentru că astfel de informații ne ajută să avem o imagine mai corectă asupra situației antrenorilor din toată țara.

De asemenea am optat să cerem obligatoriu la crearea profilului să puneți o fotografie. În acest fel nu veți mai fii nevoiți să ne trimiteți fotografia pe email pentru reînnoirea cardului sau pentru ID (acolo unde este cazul). Fisierul imagine care contine fotografia trebuie sa nu fie nici prea mare, dar nici prea mic.

Important: fotografia și detaliile personale nu vor fi făcute publice pe site. Singurele date personale care vor fi vizibile pentru ceilalți antrenori sunt numele și prenumele, care vor fi afișate atunci când veți pune un comentariu la un material de pe site.

Este esențial ca adresa de email să fie corectă. Vă rugăm să verificați acest lucru.

b) pasul doi - detalii de plată

Abonamentul anual pentru această secțiune este inclus în taxa de perfecționare.

În cazul în care ați achitat deja taxa de perfecționare (la casieria FRF sau prin OP) am aprecia dacă ați menționa numărul documentului de plată și data, întrucât această plată va trebui verificată de noi pentru înainte de a valida contul.

Dacă nu ați efectuat încă plata, optați pentru opțiunea „voi plăti ulterior”. Contul nu va fi însă activat deocamdată. Vă rugăm să ne contactați după efectuarea plății pe adresa vlad.ungureanu@frf.ro pentru a vă activa contul.

c) pasul 3 - validarea contului de către Școala de Antrenori

După verificarea efectuarii plății contul dumneavoastră va fi activat. În momentul în care se întâmplă acest lucru veți primi un email. Vă rugăm să verificați și în folderul de spam. Procesul nu este automat, așa că se poate întâmpla să dureze 1-2 zile până la primirea acestuia. Dacă indicați exact documentul cu care ați efectuat plata (factură sau OP, numărul, data) acest proces poate fi grăbit. Dacă după 2 zile lucrătoare nu ați primit email de activare a contului, vă rugăm să ne scrieți pe adresa vlad.ungureanu@frf.ro.

 

3. Mențiuni în legătură cu materialele de pe site

a) Pentru a avea acces la materiale trebuie să fiți înregistrați pe site și logați în cont.

b) Așa după cum veți putea vedea, în momentul de față pe site nu există foarte multe materiale. Am optat să nu publicăm foarte multe materiale de la început, ci să publicăm materiale regulat, cu o frecvență constantă (1-2 materiale pe săptămână), așa încât să obișnuim antrenorul român să „își ia doza săptămânală” de informație. Pe de o parte acest ritm de publicare a materialelor a fost stabilit așa încât antrenorii să caute constant să se perfecționeze, iar pe de altă parte așa încât să aibă posibilitatea să parcurgă toate materialele de pe site fără ca acest lucru să depășească un timp rezonabil.

c) Vă informăm că din motive ce țin de drepturile de autor nu vom putea publica toate materialele pe care le are la dispoziție Școala, care sunt folosite în lecțiile de la cursurile Școlii sau pe care le prezentăm la perfecționările ce au loc în fiecare an.

d) Cei care doresc să publice materiale pe site sunt rugați să ne contacteze pe email la adresa sfa@frf.ro. În măsura în care aceste materiale vor fi considerate utile, ele vor fi publicate. Unul dintre scopurile acestui site este de a da antrenorilor din întreaga țată posibilitatea de a-și publica materialele.

Comentarii

Nu există comentarii