LICENTA B UEFA - ALBA IULIA - 2018

Autor:
Publicat pe 02 Aprilie 2018 la 11:30
LICENTA B UEFA - ALBA IULIA -  2018

Incepand de duminica 1 aprilie au inceput la Alba - Iulia cursurile pentru Licenta B - UEFA. Este pentru prima data cand aceste cursuri parasesc Bucurestiul si se fac prin colaborarea Scolii Federale de Antrenori cu Ajf Alba si Universitatea 1 Decembrie 1918 ALBA IULIA. Cursurile se intend pe 3 module a cate 5 zile respectiv 120 de ore teroetice si practice.
"Obiectivul fiecăruia dintre cei prezenți aici este să avem un fotbal mai bun. Acest program de pregătire al viitorilor antrenori trebuia descentralizat, zona de management și zona sportivă fiind printre prioritățile noastre ca federație, importantă fiind și colaborarea cu mediul universitar. Pentru a avea un fotbal mai bun, trebuie jucători mai buni, iar pentru a avea fotbaliști mai buni ai nevoie de antrenori mai buni. Cu muncă și pasiune puteți atinge acest lucru, obiectivul nostru fiind să creștem fotbaliști și antrenori care să ajungă în occident", a spus la deschiderea cursului presedintele FRF, domnul Razvan Burleanu.
Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, care pe un ton de glumă serioasă s-a adresat cursanților: “Intrați într-o meserie pe care eu mă pregătesc să o părăsesc, aveți speranțe mari, dar atenție că intrați într-o lume de șacali. Trebuie să știți ce vreți să deveniți, antrenori de fotbal sau profesori de fotbal”

Sursa foto: ziarul Unirea

Comentarii

Nu există comentarii